Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: تفاهم‌نامه همکاری چندجانبه پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، قرارگاه منطقه‌ای قدس نزسا و دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، غلامرضا رضایی اظهار داشت: تفاهم‌نامه همکاری چندجانبه دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق نیرو زمینی سپاه و دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: در اجرای فرمان مقام معظم رهبری برای توسعه پایدار منطقه مکران، دانشگاه دفاع عالی امنیت ملی، دانشگاه سیستان و بلوچستان و قرارگاه قدس نیروی زمینی در جنوب شرق کشور، با تشکیل کارگروه توسعه اقتصادی پایدار و بومی مکران، پس از چند جلسه در سطح مدیران در دانشگاه سیستان و بلوچستان به این نتیجه رسیدند که این کارگروه با توجه به ظرفیت‌های موجود، ماموریت‌های مختلفی را در قالب تفاهم‌نامه به ثمر برساند.

وی ادامه داد: دستورات لازم جهت تشکیل کارگروه های مربوطه در سطوح مختلف در بین اعضای هیات علمی صادر شده و با استفاده از تمامی ظرفیت های علمی استان و منطقه در راستای مفاد تفاهم نامه گام‌های جدی و استواری برداشته شده است.

دیدار استانداران سیستان‌وبلوچستان و خراسان جنوبی/تاکید طرفین بر همکاری‌های دوجانبه ‌توزیع 50 هزار سبد معیشتی بنیاد مستضعفان در سیستان‌وبلوچستان/ توزیع سبد در حاشیه شهر زاهدان آغاز شد856 هزار تن کالا از سیستان و بلوچستان صادر شد

رضایی بیان کرد: از جمله این ماموریت‌ها همکاری در راستای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه مکران با هدف محرومیت‌زدایی و انتقال سرمایه‌های مادی و معنوی استان در احداث صنایع با فناوری‌های اولویت‌دار و پایدار، ایجاد کانون علمی پژوهشی و فناوری برای دستیابی به دانش فنی بومی برای توسعه منطقه مکران، تربیت و تامین  نیروی متخصص و توانمند بومی برای پاسخ به نیاز طرح‌های صنعتی از میان دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های استان در اولویت اول، اجرای دوره‌های تخصصی کوتاه مدت مهارتی مورد نیاز، تهیه پیوست فرهنگی برای طرح‌های اقتصادی و صنعتی است.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه قریب 200 طرح بزرگ قرار است با مشارکت مردمی در منطقه مکران در حوزه های مختلف انجام پذیرد، گفت: در این تفاهم‌نامه بر محوریت علمی و اجرایی و نقش حیاتی دانشگاه سیستان و بلوچستان تاکید شده که متن آن به شرح زیر است:

ماده یکم، موضوعات و موارد تفاهم‌نامه:

1. همکاری و مشارکت همه جانبه در ایجاد کانون علمی و نوآوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان و منطقه برای دستیابی به دانش فنی و تبیین استانداردهای بومی فناوری‌های توسعه پایدار در منطقه.

2. همکاری و برنامه‌ریزی در جهت تربیت و تامین نیروی انسانی متخصص ماهر و توانمند بومی در رده‌های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مورد نیاز طرح‌های صنعتی از میان دانشجویان بومی استان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های سراسر کشور و اجرای دوره‌های کوتاه‌مدت پودمانی برای همکاران در طرح‌های صنعتی.

3. همکاری در تهیه نقشه راه برای طراحی و ساخت زنجیره‌ای از صنایع و زیرساخت‌های اساسی آنها برای تولید فرآورده‌های اولویت‌دار مطابق با استانداردهای ملی و بین‌المللی.

4. همکاری در جلب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مردمی و حمایت از نیروهای متخصص بومی دارای طرح‌های نوآورانه و فناورانه جهت توسعه اقتصادی منطقه با ایجاد شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد.

5. همکاری در به‌کارگیری مشاوران فرهنگی در مراکز نوآوری اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان و ترویج تفکر علم و فناوری، سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی بین اقشار مختلف جامعه.

6. همکاری، مشارکت و ایجاد مراکز آزمایشگاهی، پژوهش و فناوری به منظور رفع مشکلات و تخصصی و پیدا کردن راهکارهای اقتصادی و باصرفه در بالاترین سطح علمی جهان و ارائه استانداردهای جدید به مراکز علمی.

ماده دوم، نحوه اجرای تفاهم‌نامه:

به منظور دستیابی به اهداف و موضوعات قید شده در ماده یکم، کمیته اجرایی مشترکی متشکل از نماینده دانشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی قرارگاه منطقه‌ای قدس نزسا و دانشگاه سیستان و بلوچستان تشکیل و در محل دانشگاه سیستان و بلوچستان مستقر و برنامه‌ریزی و اجرای مواد تفاهم‌نامه را بر عهده خواهد داشت.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان دانشگاه سیستان و بلوچستان توسعه اقتصادی عالی دفاع ملی منطقه مکران تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ معرفی می شود
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد