Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تنش آبی موجود در روستاهای استان، یک‌هزار و ۷۵۱ روستا در طرح قرارگاه جهادی آبرسانی از آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی در نشست "قرارگاه جهادی آبرسانی" اظهار داشت: با توجه به تنش آبی موجود در روستاهای استان، یک‌هزار و 751 روستا در طرح قرارگاه جهادی آبرسانی از آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون در 26 روستا فرآیند اصلاح و توسعه اجرا، در 49 روستا عملیات اجرایی آغاز، در 100 روستا تامین مصالح و در 110 روستا نیز تجهیز کارگاه انجام شده است. با توجه به اولویت خطوط انتقال تا کنون 262 نقشه با تایید آبفا تحویل قرارگاه شده که 200 نقشه دیگر تا آخر خرداد ماه تحویل خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر پیشرفت لحظه‌ای پروژه آبرسانی، خاطرنشان کرد: تاکنون عملیات اجرایی آبرسانی به هفت روستای دشت سیستان آغاز شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور از پروژه‌های زیرساختی زاهدان بازدید کردنسخه مدرس‌خیابانی برای محرومیت‌زدایی از سیستان و بلوچستان؛ "سرمایه‌گذاری" و "رفع موانع تولید"دستور استاندار سیستان و بلوچستان برای محدودسازی هوتگ‌ها تا شعاع 100 متری

وی با اشاره به اینکه از 945 روستای دشت سیستان تاکنون 30 روستا تحویل نقشه و 35 روستا تامین مصالح و تجهیز کارگاه شده‌اند، بیان کرد: تاکنون در مجتمع آبرسانی "پیشین" شهرستان چابهار از 213 روستا هشت روستا تامین مصالح و 18 روستا تجهیز کارگاه شده‌اند.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه در مجتمع آبرسانی "چاه احمد" شهرستان تفتان تاکنون 35 روستا تامین مصالح و تجهیز کارگاه شده‌اند، ادامه داد: در مجتمع آبرسانی دشت سراوان از 31 روستا، 17 روستا تحویل نقشه صورت گرفته و 9 روستا نیز تامین مصالح و تجهیز کارگاه شده‌اند.

وی بیان کرد: در مجتمع آبرسانی منزلاب شهرستان زاهدان از 46 روستا 10 روستا تامین مصالح و تجهیز کارگاه آن انجام شده است؛ همچنین در مجتمع آبرسانی دامن شهرستان ایرانشهر از 28 روستا 11 روستا تحویل نقشه و تامین مصالح و تجهیز کارگاه شده‌اند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: 55 روستای شهرستان کنارک، 48 روستای "دشت آبخوان" خاش و 22 روستای بخش‌های "پلان و پیرسهراب" چابهار در قالب طرح جهاد آبرسانی از آب آشامیدنی بهره‌مند خواهند شد. با توجه به تکمیل نقشه از ابتدای تیرماه سال جاری اولویت آبرسانی با روستاهایی است که بیشترین تنش آبی را دارند.

انتهای پیام/391/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی مناطق محروم استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی مناطق محروم استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان آبرسانی از آب آشامیدنی قرارگاه جهادی آبرسانی مجتمع آبرسانی بهره مند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستاها به بهره‌برداری خواهد رسید.

هاشم امینی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ زنی شبکه فاضلاب شهر شازند، با اشاره به اجرای شتابان پروژه‌های حوزه آب‌رسانی در کشور توسط دولت، اظهار کرد: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تامین آب شرب سالم و بهداشتی و مدیریت فاضلاب را بر عهده دارد و  دولت سیزدهم تاکیدات فراوانی بر کار جدی در حوزه زیرساختی به منظور تامین رفاه و آسایش مردم دارد.

وی با اشاره به برنامه‌های پیشنهادی صنعت آب و فاضلاب به دولت در حوزه تامین زیرساخت‌های توسعه پایدار گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ نفر جمعیت کشور تعریف شده که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند که یکی از این پروژه‌ها تصفیه خانه فاضلاب شازند است تا با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت از منابع آبی نیز گفت: استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است چرا که امروز در دنیا نگاه به فاضلاب و پساب تغییر کرده و پساب، یکی از ظرفیت‌های منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد می‌شود.

وی گفت: آبرسانی به حدود ۵.۷ میلیون نفر، از دیگر پروژه‌های در دست اقدام است که در این راستا ۲۵ پروژه در دولت برنامه‌ریزی شد و هم‌اکنون ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده است که یکی از آنها طرح مهم آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی است که شهر آستانه، شازند و ۱۰ روستا را از آب شرب کیفی برخوردار خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر نگاه دولت به تامین آب شرب سالم در تمام نقاط کشور گفت: به همین منظور اعتباراتی از سوی دولت در نظر گرفته شده و ۱۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح در شازند اختصاص داده شده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی نیز گفت: تامین پایدار کمی و کیفی آب مناطق روستایی در قالب جهاد آبرسانی در قالب برنامه‌ای به دولت ارائه شد و برای آبرسانی پایدار ۱۰ هزار روستا هدفگذاری شد که طی دو سال گذشته این طرح در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

امینی از جهاد آبرسانی به عنوان یکی از طرح های اثرگذار و موفق نظام اسلامی یاد کرد و افزود: به برکت نظام اسلامی در برخی نقاط محروم که شبکه آبرسانی نداشتند و امکان تامین آب نیز وجود نداشت طرح‌های آبرسانی اجرا شده یا در حال اجراست. در شهرستان شازند نیز با اقدامات انجام شده و احداث تصفیه خانه و اجرای طرح آبرسانی، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی از آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.

وی از مردم شازند خواست نسبت به خرید انشعاب فاضلاب اقدام کنند تا با جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن بتوان چرخ‌های صنعت این منطقه را به گردش درآورد و نیازی به کمبود آب احساس نشود و با رونق صنعت زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی